Kitten

Om de juiste kit te kopen bent u bij Ottoseal op het juiste adres. Onze kitproducten zijn van excellente, professionele kwaliteit. Wij hebben meer dan 100 kleuren direct op voorraad en u kunt zowel per koker als per doos bestellen! Bekijk hieronder ons assortiment.

Ottoseal S70
€9,83 per stuk (€11,89 Incl. btw)
Ottoseal S110
€6,44 per stuk (€7,79 Incl. btw)
Ottoseal S100
€6,97 per stuk (€8,43 Incl. btw)
Ottoseal S130
€11,72 per stuk (€14,18 Incl. btw)
OTTOSEAL Parkett
€6,68 per stuk (€8,08 Incl. btw)
Ottoseal S125
€6,11 per stuk (€7,39 Incl. btw)
Ottoseal S51
€13,30 per stuk (€16,09 Incl. btw)
Ottoseal S140
€11,72 per stuk (€14,18 Incl. btw)

Alles over Kitten

Kit is feitelijk de verzamelnaam voor een groep dikvloeibare materialen. Ze worden gebruikt voor verlijmings- of afdichtingsdoeleinden. Onze kit is van zeer goede kwaliteit en heeft een lange levensduur. Wij leveren zowel aan particulieren als zakelijke klanten. Onze afdichtingskit worden door professionals als "zeer goed verwerkbaar" bevonden voor diverse toepassingen. De verwerkbaarheid is erg belangrijk voor de professional. Hoe makkelijker het is om het product te verwerken, hoe efficiënter de werkzaamheden gaan en des te beter het eindresultaat.

Siliconenkit

Onze professionele siliconenkit is heel bekend. Het elastische afdichtmateriaal vormt een ideaal hulpmiddel voor menig professional, maar ook voor de hobbyklusser. Siliconenkit wordt gebruikt voor het afdichten en afwerken van verbindingen, tegenhouden van vocht en het vullen van naden of kieren. Het is vooral een veelgebruikte kitsoort bij klussen in de keuken of badkamer. De Ottoseal S110 is bijvoorbeeld een neutrale siliconenkit van professionele kwaliteit, terwijl speciale sanitaire siliconen als de S100 en de S125 weer prima geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers of doucheruimtes. Er zijn ook nog speciale siliconenkitten voor het bewerken van glas of voor gebruik in de bouw.

Acrylaatkit

Acrylaatkit kent een brede waaier aan toepassingsgebieden. Het materiaal wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden en kieren bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Acrylaatkit heeft als voordeel dat het materiaal vaak overschilderbaar is. Daarnaast is acrylaatkit sterk temperatuurbestendig, zowel binnen als buiten te gebruiken en uitgerust met een krachtig hechtingsvermogen. Kwalitatief hoogwaardige acrylaatkitten uit het assortiment van Ottoseal zijn onder meer de A205 en de Ottoseal Parkett.

MS-polymeerkit

Onze MS-polymeerkitten kenmerken zich door hun veelzijdigheid en universaliteit. Ze kunnen zowel worden gebruikt voor het kitten van een voeg als voor het lijmen van elementen en zijn te gebruiken op veel verschillende ondergronden. MS-polymeerkitten zijn bovendien erg sterk en dus ook geschikt voor het kitten van voegen en elementen die hoge belastingen moeten kunnen weerstaan. De M360 en de M500 zijn de meest verkochte professionele MS-polymeerkitten uit het rijke Ottoseal-assortiment.

Kitten van Ottoseal

Voor het kopen van kit bent u bij Ottoseal.nl aan het juiste adres. Onze kitproducten zijn van excellente, professionele kwaliteit. Wij hebben bovendien een zeer grote verscheidenheid aan kit kleuren in ons assortiment. Dit is uniek in de branche en een groot voordeel, omdat er vrijwel altijd een geschikte kleur voor uw project leverbaar is. Bovendien kunt u bij ons zowel per stuk als per doos bestellen!

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd uw professionele kit kopen. Voor veel artikelen geldt, voor 16.00 uur besteld? De volgende werkdag in geleverd. Wilt u grote volumes bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.