Hoe ervaren klanten onze service?

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop in onze webshop. In onze webwinkel kunt u veilig en vertrouwd winkelen. Om die reden zijn wij door WebwinkelKeur gecertificeerd. Op deze pagina leest u enkele ervaringen en beoordelingen van onze klanten van het afgelopen jaar. 

Bekijk alle recente klantbeoordelingen

 

Een hele mooie elastische kit op kleur om mijn laminaat mee af te werken prima gelukt. Het eind resultaat is prachtig.

Theo van der Horst beoordeelde ons op 25 februari 2019

 

Ik deed nu mijn tweede (kleine) bestelling bij Ottoseal en weer was het een plezierige ervaring. Met behulp van de kleurenkaart de bij onze tegels behorende kleur uitgezocht en besteld. Steeds weer een uitstekend verwerkbare kit en snel en netje verpakt. Hoe klein mijn bestellingen ook waren (eenmaal tubes en eenmaal tubes) steeds werd er veel zorg besteed aan communicatie en verzending. Bovendien is de prijsstelling ook prettig. Al met al een uitstekend bedrijf om zaken bij te doen!

RJM de Jonge op 29 januari 2019


Na de kit besteld te hebben werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De bestelling is goed verpakt en onbeschadigd via DHL afgeleverd.

H.M. Sietsema op 11 december 2018


Supersnel en adequaat advies over kitgebruik! En heel breed scala aan kleuren kit voor diverse toepassingen - met duidelijke specificaties per kit. Ook in gebruik heel fijn materiaal!

C. van der Zwan op 27 november 2018


Goed en erg snelle service. Maandag besteld dinsdag al in huis. Duidelijke website met veel keus voorzien van kleurstalen en nummers wat erg handig is.

Mitch op 31 oktober 2018


Prima, zowel aan de telefoon als in het nakomen van hun beloftes. Binnen een dag geleverd, uitgebreide uitleg aan de telefoon, aardige mensen!

M. van den Hout op 11 oktober 2018


Ik had kit op kleur nodig. In de bouwmarkt maar weinig keus. Op internet Ottoseal tegengekomen. Ruim 80 kleuren kit beschikbaar. Via een gecalibreerd scherm de juiste kleur gekozen. Inmiddels gekit en erg blij met het resultaat. Zal hier zeker nog een keer kopen!

RB op 8 oktober 2018

 

Uitstekende professionele website op alle aspecten, van aanmaken account tot aflevering bestelling. Niet teveel en niet te weinig communicatie. Prima!

J. Hattuma op 3 oktober 2018

 

Makkelijk te vinden wat ik zocht, makkelijk te bestellen, snel bezorgd, misschien een iets scherpere prijs als nu het geval is, maar door mekaar dik tevreden.

H. van der Sluis op 29 september 2018

 

Snelle levering, prima prijs en er zat zelfs extra klein materiaal in. Ook de meegegeven extra instructies (was op moment van levering niet thuis) waren netjes doorgeven en uitgevoerd door het transport bedrijf. Top.

J. Steenbakkers op 9 september 2018

 

Duidelijke website met veel productinformatie. Verschillende malen telefonisch contact gehad met Ottoseal voor advies over een gecompliceerde klus. Zeer vakkundig, uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen. Een dikke 10 voor Ottoseal service!

A. van Kesteren op 7 september 2018

 

Vriendelijk en deskundig geholpen. De bestelde informatiekaart zag er goed en uitduidelijk uit en was de volgende dag al in huis. Het daarna bestelde was ook de volgende dag in huis. Doet goed om met zo'n bedrijf als Ottoseal zaken te doen.

W. van der Ende op 26 augustus 2018

 

Duidelijke goeie website, duidelijke winkelwagen en overzicht kosten, vlotte betaling met bankcontact, correcte verzending naar afhaalpunt met een e-mail op het moment van beschikbaarheid. Voor de duidelijkheid van de factuur zou het afleveradres zelf best genoteerd worden in plaats van opnieuw het eigen adres, dit is verwarrend. Het wordt wel correct geleverd op het afleveradres zoals gevraagd.

Jan K. op 1 augustus 2018

 

Als badkamer en keukenmonteur kan ik de producten van Ottoseal ten zeerste aanbevelen. De sanitair kit S100 is goed Standvast en toch makkelijk verwerkbaar met de Ottoseal kit strijkers perfect glad af te werken. Langs operavlakken waar nog geschilderd dient te worden gebruik ik de S110 sanitair kit want deze is aanschilderbaar. De service van de shop is uitstekend.

W. Doeland op 5 juli 2018

 

Ik ben sinds een paar maanden klant bij Ottoseal, meerdere kleine bestellingen gedaan en alles is uitstekend geregeld. Ook voor advies , bijna alles staat op de site . Is er dan toch nog een klein vraagje waar je snel antwoord op wilt hebben i.v.m je bestelling , even een belletje en je vraag wordt direct beantwoord. Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag in huis klopt als een bus.  Een top bedrijf wat de afspraken zeker nakomt.

K. Overduin op 3 juli 2018

 

Zeer snelle verzending , goede klantendienst en ik vind de kleurenkaarten ook zeker een aanrader om de juiste keuze te kunnen maken. Veel bedrijven kunnen wat van jullie leren. Bedankt.

R. Wyseure op 17 mei 2018

 

Alle gemaakte afspraken worden ook echt opgevolgd. Service is uitmuntend.

F. van Ingen op 14 april 2018

 

Prima verloop van de levering. Beetje vertraging door stockprobleem, maar keurig gemeld via een e-mail, en uiteindelijk toch nog sneller geleverd dan aangekondigd. Houden zo.

K. Degruytere op 26 maart 2018

 

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Had nog telefonisch de bestelling aangevuld. Bij de levering ontbrak de aanvulling maar na emailcontact is dit de volgende dag meteen opgelost en na gezonden. Moet de kitten nog gebruiken, maar de struktuurkit a215 die ik via een collega kreeg die werkt perfect. Geen verschil met de spuitplamuren plafond en muren. De 2Komponenten lijm M580 doet zijn werk ook goed. Goede service en prijs/kwaliteit perfect. Mij zie je terug (niet meer in de bouwmarkten).

F. Lommers op 3 maart 2018