Verzenden & retourneren

Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis (voor België geldt een extra werkdag). Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

 

Verzendkosten

Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 per bestelling. Er geldt een toeslag van € 0,50 voor een avondlevering. Voor België bedragen de verzendkosten € 7,95 per bestelling. Bestelt u voor meer dan 99 euro (exclusief btw)? Dan betaalt u geen verzendkosten! 

 

Leverpogingen en avondbezorging

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen).

Het is nu ook mogelijk om uw bestelling 's avonds (tussen 17.00 en 21.00 uur) te laten bezorgen. Wenst u hier van gebruik te maken? Dan kunt u deze verzendoptie selecteren tijdens het afrekenen.

 

Uw bestelling retourneren

U kunt uw gehele bestelling op Ottoseal.nl tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na uw annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Meld hier uw retour aan

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de 100 euro betaalt u geen verzendkosten. Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld 103 euro en daar van twee kokers kit terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 93 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd van 3,95 euro. Totaal bedraagt uw bestelling dan 96,95 euro.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. Van de 93 euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er in uw voorbeeld nog 3,95 euro verzendkosten bij. Wij storten het verschil (6,05 euro) vervolgens binnen enkele werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het retourformulier en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ottoseal.nl geretourneerd moeten worden. Wilt u hier gebruik van maken? Gebruik dan het onderstaande modelformulier voor herroeping.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.