Verzenden & retourneren

Indien voorradig, geldt dat bestellingen die u op werkdagen voor 23:59 uur bestelt, de volgende werkdag al in huis hebt! Deze supersnelle levering is beschikbaar Nederlandse particuliere adressen. Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden.

 

Levering naar Nederlands particulier adres

Besteld op:

Geleverd op:

Maandag tot 23.59 uur

Dinsdag tussen 17.00 en 22.30 uur

Dinsdag tot 23.59 uur

Woensdag tussen 17.00 en 22.30 uur

Woensdag tot 23.59 uur

Donderdag tussen 17.00 en 22.30 uur

Donderdag tot 23.59 uur

Vrijdag tussen 17.00 en 22.30 uur

Vrijdag tot 23.59 uur

Maandag tussen 17.00 en 22.30 uur

Weekend

Maandag tussen 17.00 en 22.30 uur

 

Zakelijke leveringen en DHL servicepunten:

Besteld op:

Geleverd op:

Maandag voor 16.00 uur

Dinsdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Dinsdag voor 16.00 uur

Woensdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Woensdag voor 16.00 uur

Donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Donderdag voor 16.00 uur

Vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Vrijdag voor 16.00 uur (particulier)

Zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Vrijdag voor 16.00 uur (zakelijk)

Maandag tussen 10.00 en 17.00 uur

Weekend

Dinsdag tussen 10.00 en 17.00 uur

 

Voor België geldt een standaard levertijd van 1 à 2 werkdagen. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Wij versturen uw pakket met DHL of met Trunkrs. Wij doen ons uiterste best om op het afgesproken bezorgmoment uw bestelling te bezorgen, helaas kunnen wij dit niet altijd garanderen.

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particulier adres) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (zakelijke bestellingen). 

 

Nieuw: Same Day Delivery

Wilt u uw bestelling dezelfde dag nog ontvangen? Dan kunt u de verzendoptie 'Same day delivery' selecteren tijdens het afrekenen. Houdt u er rekening mee dat wij uw bestelling voor 11.00 uur binnen moeten hebben.

 

Verzendkosten

Voor Nederlandse afleveradressen bedragen de reguliere verzendkosten €4,95. Voor België €6,99. Voor overige landen of extra diensten, zoals een avondlevering of spoedlevering, geldt een meerprijs. Die vermelden wij tijdens het afrekenen. Bestelt u voor meer dan €99,- exclusief btw? Dan betaalt u geen verzendkosten! Uitgezonderd zijn spoedleveringen en landen buiten de Benelux.

 

Uw bestelling kosteloos afhalen

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling kosteloos bij ons af te halen. U kunt deze optie aangeven tijdens het afrekenen. kunt uw bestelling iedere werkdag afhalen tussen 08.30 en 17.00 uur. Komt u een ander tijdstip beter uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Afhaaladres:
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde

Ophalen bij een servicepunt in de buurt

U heeft tijdens het afrekenen ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij een DHL servicepunt bij u in de buurt. Handig als u veelal overdag niet thuis bent. Tijdens het afrekenen kunt u een servicepunt aanklikken op de plattegrond. U ziet daarbij ook de bijbehorende openingstijden. 

Tip: DHL levert ook op zaterdagen op een servicepunt. Handig als u in het weekend uw pakket wilt ontvangen. Bestelt u dan wel op vrijdag voor 16.00 uur.

 

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren of herroepen. Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected]

Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heeft u als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Tip: gebruik het retourportaal om uw bestelling te retourneren.

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Mail het herroepingsformulier naar [email protected] en retourneer het pakket naar het volgende adres:

Ottoseal.nl
t.a.v. Retouren
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde

Indien aan bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan en wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de betaalrekening waarmee online is betaald.

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de € 99,- betaalt u geen verzendkosten. Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €103,- en twee kokers kit terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 93 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. In het bovengenoemde voorbeeld van € 93,- euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen 5 werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.